''Je staat voor lul in heel Europa''

donderdag 9 augustus 2018 22:00 118.890 keer bekeken 492 reacties Pro Shots

Feyenoord is tegen AS Trencin hard onderuit gegaan. Na een schandalige vertoning van de Rotterdammers eindigde de wedstrijd met een stand van 4-0 op het scorebord. VI-verslaggever Martijn Krabbendam blikt op de site van zijn werkgever terug op de wedstrijd. 

"Je bent op alle fronten totaal overklast door een ploegje dat werkt met een begroting van twee miljoen euro", begint Krabbendam, die de nederlaag van Feyenoord een 'totale wanprestatie' noemt. "Een ander woord is er gewoon niet voor. Je staat voor lul in heel Europa. Feyenoord, nog steeds een grote naam, gaat er met 4-0 af tegen een clubje uit Slowakije. Het is ongekend."

Dat Feyenoord veel basiskrachten moest missen, mag volgens Krabbendam geen excuus zijn. "Ze zeggen toch altijd dat ze een brede selectie hebben? Dan moet je het ontbreken van spelers kunnen opvangen. Er gelden gewoon geen excuses. Dan zal het kunstgras slecht zijn, dan zal het warm zijn. Dat is het ook. Maar ook dan moet je gewoon een resultaat halen tegen deze tegenstander."

Gerelateerd nieuws
492 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 192 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73937 leden - Op dit moment zijn 1077 mensen actief, waarvan 249 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved