'Gio': ''De grootste tegenstander zijn we zelf''

'Gio': ''De grootste tegenstander zijn we zelf''

Giovanni van Bronckhorst zag zijn team vandaag volledig door de mand vallen tegen het Slowaakse AS Trencin. Feyenoord werd overklast en verloor zo met liefst 4-0. Voor de camera's van RTL 7 reageerde hij op de nederlaag.

"Het was ver onder de maat. We hebben niks kunnen brengen wat we normaal wel kunnen. Het was een dik verdiende nederlaag en eigenlijk hadden we nog meer doelpunten tegen kunnen hebben", zijn de duidelijke woorden van de trainer na de wedstrijd. "Ik schaam me voor het vertoonde spel en de manier waarop we op het veld stonden. We hebben het er voor de wedstrijd nog over gehad: de grootste tegenstander zijn we zelf. Dat bleek ook wel vandaag."

"We moeten dit verlies nemen en verdergaan. Als je zo'n eerste helft speelt maak je het jezelf heel moeilijk om door te gaan. Ik denk dat dat het grootste probleem is, dat eigenlijk niemand in het veld op bepaalde momenten aanvoelt wat een wedstrijd nodig heeft. Dan val je uit elkaar. Daar voel ik me verantwoordelijk voor", gaat de trainer verder.

Toch wil Van Bronckhorst het nog niet opgeven. "Het wordt heel moeilijk. We zullen ten eerste anders op het veld moeten staan. Er is altijd een kans, hoe moeilijk het ook is. Maar ik sta versteld van hoe we vandaag op het veld stonden", aldus de verliezende trainer.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties