'Gio' over Vermeer: ''Blijft een optie, maar vandaag nog niet''

'Gio' over Vermeer: ''Blijft een optie, maar vandaag nog niet''

Trainer Giovanni van Bronckhorst had voor zijn opstelling voor de wedstrijd tegen AS Trencin de keuze uit veel minder spelers dan normaal. Bovendien koos hij er ook nog eens voor om Robin van Persie thuis te laten. In gesprek met RTL 7 legt hij uit waarom.

"Robin heeft langer nodig gehad om te herstellen na zaterdag. We kijken wat het beste voor hem is. Zijn herstel en het kunstgras hier is genoeg aanleiding voor mij om hem thuis te laten. We weten dat we zo met hem om moeten gaan, dat weet hij ook. Dit is dus niks nieuws", aldus Van Bronckhorst.

Ook doelman Kenneth Vermeer is nog niet fit genoeg om in de basis te starten. Eerder deze week sprak Van Bronckhorst over rouleren met zijn keepers, maar vandaag staat Justin Bijlow nog gewoon onder de lat. "We wachten nog met Kenneth. Dat gebeurt ook in overleg met hemzelf. Het blijft voor mij een optie, maar vandaag nog niet."

Lees meer over
Kenneth Vermeer Robin van Persie Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties