'Gio' over Vermeer: ''Blijft een optie, maar vandaag nog niet''

donderdag 9 augustus 2018 18:35 41.695 keer bekeken 29 reacties Pro Shots

Trainer Giovanni van Bronckhorst had voor zijn opstelling voor de wedstrijd tegen AS Trencin de keuze uit veel minder spelers dan normaal. Bovendien koos hij er ook nog eens voor om Robin van Persie thuis te laten. In gesprek met RTL 7 legt hij uit waarom. 

"Robin heeft langer nodig gehad om te herstellen na zaterdag. We kijken wat het beste voor hem is. Zijn herstel en het kunstgras hier is genoeg aanleiding voor mij om hem thuis te laten. We weten dat we zo met hem om moeten gaan, dat weet hij ook. Dit is dus niks nieuws", aldus Van Bronckhorst.

Ook doelman Kenneth Vermeer is nog niet fit genoeg om in de basis te starten. Eerder deze week sprak Van Bronckhorst over rouleren met zijn keepers, maar vandaag staat Justin Bijlow nog gewoon onder de lat. "We wachten nog met Kenneth. Dat gebeurt ook in overleg met hemzelf. Het blijft voor mij een optie, maar vandaag nog niet."

Gerelateerd nieuws
29 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 21 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 496 mensen actief, waarvan 185 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved