De Kuip wederom beste sportaccommodatie van Nederland

woensdag 8 augustus 2018 17:08 93.745 keer bekeken 302 reacties Pro Shots Bron: DeKuip.nl

Nederlanders zijn duidelijk: er gaat geen sportaccommodatie boven De Kuip. Dit blijkt uit de vijfde editie van het Sportsector Merkenonderzoek onder 2200 Nederlanders. Het stadion laat onder meer de Johan Cruijff ArenA en het GelreDome achter zich.

De thuishaven van Feyenoord, de club die donderdag 16 augustus zijn eerste officiële duel van het seizoen in het stadion speelt, eindigde twee jaar geleden ook al als eerste in het onderzoek en prolongeert zodoende haar titel. Het Rotterdamse Ahoy volgt De Kuip op de voet.

Schoonheid
De iconische Kuip is inmiddels 81 jaar oud, maar heeft nog steeds niet aan schoonheid ingeboet. Nederlanders vinden De Kuip namelijk een aantrekkelijk stadion. ‘Daarnaast wordt De Kuip vooral geprezen om de goede sfeer’, is de conclusie van het Sportsector Merkenonderzoek.

Tweejaarlijks onderzoek
Hendrik Beerda Brand Consultancy voert sinds 2010 het tweejaarlijkse Sportsector Merkenonderzoek uit. Het onderzoeksbureau vergelijkt de reputatie van onder meer voetbalclubs, organisaties en topsporters binnen de sportwereld.

Gerelateerd nieuws
302 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 96 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67134 leden - Op dit moment zijn 658 mensen actief, waarvan 199 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved