De Kuip wederom beste sportaccommodatie van Nederland

De Kuip wederom beste sportaccommodatie van Nederland

Nederlanders zijn duidelijk: er gaat geen sportaccommodatie boven De Kuip. Dit blijkt uit de vijfde editie van het Sportsector Merkenonderzoek onder 2200 Nederlanders. Het stadion laat onder meer de Johan Cruijff ArenA en het GelreDome achter zich.

De thuishaven van Feyenoord, de club die donderdag 16 augustus zijn eerste officiële duel van het seizoen in het stadion speelt, eindigde twee jaar geleden ook al als eerste in het onderzoek en prolongeert zodoende haar titel. Het Rotterdamse Ahoy volgt De Kuip op de voet.

Schoonheid
De iconische Kuip is inmiddels 81 jaar oud, maar heeft nog steeds niet aan schoonheid ingeboet. Nederlanders vinden De Kuip namelijk een aantrekkelijk stadion. ‘Daarnaast wordt De Kuip vooral geprezen om de goede sfeer’, is de conclusie van het Sportsector Merkenonderzoek.

Tweejaarlijks onderzoek
Hendrik Beerda Brand Consultancy voert sinds 2010 het tweejaarlijkse Sportsector Merkenonderzoek uit. Het onderzoeksbureau vergelijkt de reputatie van onder meer voetbalclubs, organisaties en topsporters binnen de sportwereld.

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties