''Vermeer en Gio hebben al jaren een moeizame band''

dinsdag 7 augustus 2018 20:31 130.640 keer bekeken 456 reacties Pro Shots

Kenneth Vermeer moet zich ook dit seizoen schikken in een rol als tweede doelman van Feyenoord. Giovanni van Bronckhorst, trainer van de club, kiest dit seizoen voor Justin Bijlow als eerste keeper. Volgens Arman Avsaroglu, commentator van de NOS, moet de vijfvoudig international van Oranje zich zorgen maken.

"Het is voor hem wel een beetje klaar bij Feyenoord, vrees ik", zegt Avsaroglu. "Vermeer en Van Bronckhorst hebben al jaren een moeizame band. Er is ooit iets gebeurd tussen hen, wat voor ons onduidelijk is. Feit is wel dat zij nooit een goede band hebben gehad."

"Vanaf het moment dat Van Bronckhorst werd aangesteld is Vermeer altijd buiten de boot gevallen. Hij moest altijd tweede doelman zijn achter Brad Jones, terwijl Vermeer in potentie beter is. Vorig seizoen is hij zelfs verhuurd geweest."

"Nu is hij weer terug, maar het is duidelijk dat hij opnieuw niet de eerste doelman is", vervolgt hij in het Sportforum van NPO Radio 1. "Er wordt nu gekozen voor Bijow, die zal het vertrouwen krijgen. Alleen als Bijlow geblesseerd raakt, komt Vermeer weer in beeld."

Gerelateerd nieuws
456 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 173 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66540 leden - Op dit moment zijn 391 mensen actief, waarvan 155 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved