''Vermeer en Gio hebben al jaren een moeizame band''

''Vermeer en Gio hebben al jaren een moeizame band''

Kenneth Vermeer moet zich ook dit seizoen schikken in een rol als tweede doelman van Feyenoord. Giovanni van Bronckhorst, trainer van de club, kiest dit seizoen voor Justin Bijlow als eerste keeper. Volgens Arman Avsaroglu, commentator van de NOS, moet de vijfvoudig international van Oranje zich zorgen maken.

"Het is voor hem wel een beetje klaar bij Feyenoord, vrees ik", zegt Avsaroglu. "Vermeer en Van Bronckhorst hebben al jaren een moeizame band. Er is ooit iets gebeurd tussen hen, wat voor ons onduidelijk is. Feit is wel dat zij nooit een goede band hebben gehad."

"Vanaf het moment dat Van Bronckhorst werd aangesteld is Vermeer altijd buiten de boot gevallen. Hij moest altijd tweede doelman zijn achter Brad Jones, terwijl Vermeer in potentie beter is. Vorig seizoen is hij zelfs verhuurd geweest."

"Nu is hij weer terug, maar het is duidelijk dat hij opnieuw niet de eerste doelman is", vervolgt hij in het Sportforum van NPO Radio 1. "Er wordt nu gekozen voor Bijow, die zal het vertrouwen krijgen. Alleen als Bijlow geblesseerd raakt, komt Vermeer weer in beeld."

[readmore=47858]

Lees meer over
Kenneth Vermeer Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties