Kein Geloel: ''Dit wordt het jaar van Varkenoord''

Kein Geloel: ''Dit wordt het jaar van Varkenoord''

Hij’s binnen! En deze Supercup had toch wel iets meer cachet dan de winst op Vitesse in de eigen Kuip. Uiteraard gaan we - Freek, Johan, Rob en Wesley - het er in een nieuwe Kein Geloel over hebben. Over de heldenrol van Bijlow, Verdonk die kaarsrecht overeind bleef en de winnende pingel van Clasie.

Vooral het enthousiasme op het veld - ook na de wedstrijd - is aanstekelijk. Zeker met zoveel jongens van Varkenoord binnen de selectie, kunnen we niets anders dan overlopen van kriebels richting het komende seizoen. Een selectie waarmee we ons, net zoals de jaren onder Koeman, maximaal mee kunnen identificeren. En we voorspellen: dit wordt het seizoen van Varkenoord!

Maar dat is niet de enige voorspelling die we deze uitzending doen. In de grote voorspellingenshow vliegen de prognoses om je oren: Sinisterra die de show gaat stelen, een wedstrijd met elf (voormalig) jeugdspelers in de basis en ‘Hoeba Hoeba Haps’ dat door de Kuip zal galmen.

En tot slot: ein-de-lijk gaan we weer voor het echie spelen. Titelkansen? Absoluut, al zijn de meningen verdeeld!

Lees meer over
De Kuip Ridgeciano Haps Calvin Verdonk Justin Bijlow Vitesse Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties