Kritiek op Larsson: ''Kan een gevalletje Lurling zijn''

Kritiek op Larsson: ''Kan een gevalletje Lurling zijn''

Jan Everse is niet onder de indruk van Sam Larsson. De Zweedse aanvaller, die in de zomer van 2017 overkwam van sc Heerenveen, viel in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal vies tegen, stelt de oud-speler van Feyenoord. In de strafschoppenserie miste Larsson ook een penalty.

"Larsson heeft weer bewezen dat hij niets toevoegt aan Feyenoord", zegt Everse. "Dat was vorig jaar ook al zo, deze keer weer. Hij had een goede bal op Robin van Persie, die pakte hij goed af van Denzel Dumfries. Die legde hij goed neer. Verder dribbelde hij naar binnen, naar binnen en naar binnen. Dan denk ik: schiet nou eens een keer!"

"Ik zag hem in de tweede helft wel iets meer proberen van waarde te willen zijn", voegt journalist Emile Schelvis toe. "Hij sloeg daarin ook Van Persie over, de laatste keer was dat niet de juiste beslissing. Daarin toonde hij eindelijk een beetje bravoure in wat hij kan betekenen voor Feyenoord."

"Voor een deel ben ik het wel met je eens, Jan", vervolgt Schelvis in het RTV Rijnmond-programma FC Rijnmond. "Ik heb soms ook het gevoel dat hij een gevalletje Anthony Lurling kan zijn." Vorig seizoen kwam Larsson tot negentien Eredivisie-wedstrijden, waarin hij vier keer scoorde. Daarnaast gaf hij vijf assists. Daarnaast scoorde hij ook vier keer in het bekertoernooi.

Lees meer over
Robin van Persie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties