Vente blij met support: ''Dat doet de spelers natuurlijk ook wat''

Vente blij met support: ''Dat doet de spelers natuurlijk ook wat''

Feyenoord heeft met de Johan Cruijff Schaal de eerste prijs van het seizoen al binnen. Na penalty's werd er afgerekend met landskampioen PSV. Dylan Vente kreeg een korte invalbeurt, maar was erg belangrijk met het benutten van zijn strafschop.

"Ik voelde veel spanning bij die penalty's. Als je wint, komt er heel wat los natuurlijk. Bij mij zeker, omdat het de eerste keer is", aldus Vente in gesprek met VoetbalPrimeur. Zelf schoot Vente van elf meter raak. "Hij had wat verder in de hoek gemogen, maar de keeper ging de andere hoek in. Ik ben tevreden."

Vente looft in het gesprek de meegereisde Feyenoordsupporters. "Dat was niet normaal, het begin. Hoe de supporters tekeer gingen. Dat doet de spelers natuurlijk ook wat. Het is mooi dat ze dat doen."

Hoe het komende seizoen eruit gaat zien is duidelijk voor Vente. "Ik blijf honderd procent zeker bij Feyenoord. Ik voel me lekker. Als de trainer me nodig heeft, zal ik er staan en zal ik gaan spelen."

Lees meer over
PSV Dylan Vente
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties