Verdonk maakt indruk: ''Verdient een groot compliment''

Verdonk maakt indruk: ''Verdient een groot compliment''

Calvin Verdonk verscheen zaterdag aan de aftrap van PSV - Feyenoord. De jongeling kreeg in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal de voorkeur boven Tyrell Malacia. Tegen de Eindhovenaren maakte de 21-jarige Verdonk een goede indruk.

"Prima, echt", zegt Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, op de website van zijn werkgever. "Als je ziet: deze jongen speelde vorig jaar bij NEC. In de jeugdopleiding zagen ze hem altijd als een jongen met de nodige bravoure en een goede meevoetballende linkervleugelverdediger. Dat laat hij nu zien."

"Soms heb je als talent een omweg nodig om in de richting te komen die je zou willen", vervolgt hij. "Dat laat hij nu zien. Hij kreeg de voorkeur boven Malacia, wat al opvallend was. Wat voor Justin Bijlow geldt, geldt ook voor hem. Dan moet je het wel laten zien. Hij heeft dat gedaan op dit podium, in deze wedstrijd. Dat verdient een groot compliment."

Lees meer over
PSV NEC Calvin Verdonk Tyrell Malacia Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties