De Boer looft Bijlow: ''Justin is de held''

De Boer looft Bijlow: ''Justin is de held''

Feyenoord legde zaterdag beslag op de Johan Cruijff Schaal ten koste van PSV. Na negentig minuten stond er 0-0 op het scorebord, waardoor een strafschoppenserie moest beslissen wie er met de prijs vandoor ging. Feyenoord won deze serie met 5-6.

Doelman Justin Bijlow stopte twee penalty's tijdens de strafschoppenserie. Het leverde na afloop lof van analist Ronald de Boer op: "Justin is de held", zegt hij bij FOX Sports. "Hij speelde al een goede wedstrijd, zijn eerste echte wedstrijd in Feyenoord 1. Tijdens de strafschoppenserie zat hij er continu goed bij."

Ook Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam is lovend: "Hij heeft zich fantastisch staande gehouden en was beslissend in de penaltyserie", zegt hij tegen Voetbal International. "Deze jongen heeft gedaan wat iedereen in hem zag, hoopte en verwachtte. Dan moet je het nog wel doen, maar dat deed hij. Hij is geslaagd voor zijn examen."

Lees meer over
PSV Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties