Supporters hekelen vuurwerk op veld: ''Oneindig dom''

Supporters hekelen vuurwerk op veld: ''Oneindig dom''

De beginfase van PSV - Feyenoord lag zaterdagavond enkele minuten stil. Supporters van Feyenoord gooiden vanaf de tribune van het Philips Stadion vuurwerk op het veld. Op social media spraken Feyenoord-supporters hun afgrijzen uit over de actie.

Wat een ongelofelijke randdebielen zeg", schreef supporter Bianca op Twitter. "Kwaad worden dat het in eigen stadion gebeurt, maar het zelf ook nu gaan doen." Ook supporter Mark hekelde de actie: "Het doelgebied waar je eigen (zelfopgeleide) keeper in staat met vuurwerk bekogelen: stupiditeit is soms onbegrensd. Consequentie zal zijn: meer (repressieve) combi's, minder kaarten."

"Wat een grote ergernis" schreef supporter Remco. "Hoopte dat het ons bespaard zou blijven maar nee. Vuurwerk op het veld gooien is echt oneindig dom. Zonde. Baal van het begin van deze wedstrijd. Er valt veel op te merken op besluiten van autoriteiten maar zo maak je het vooral jezelf lastig."

Lees meer over
PSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties