''Kan me voorstellen dat Vermeer niet happy is''

vrijdag 3 augustus 2018 00:00 97.345 keer bekeken 256 reacties Pro Shots

Kenneth Vermeer is bijna fit, maar Giovanni van Bronckhorst heeft al aangegeven dat Justin Bijlow eerste keeper gaat worden. Feyenoord watcher Martijn Krabbendam denkt dat die keuze zal leiden tot een afscheid van Vermeer in deze transferperiode.

"Vermeer is nog niet helemaal fit, maar zodra hij dat wel is blijft Bijlow eerste keeper. Dat betekent dus dat hij een goede indruk heeft achtergelaten tijdens trainingen. Dat heeft hij tijdens het vorig seizoen ook tijdens wedstrijden gedaan in de periodes dat hij keepte", aldus Krabbendam tegenover Voetbal International.

De clubwatcher maakt zich wel enigszins zorgen. "Je weet ook met een jonge keeper dat er een fase gaat komen dat hij fouten gaat maken. Het vertrouwen is zo groot dat ze hem dit seizoen eerste keeper maken. Voor Vermeer is dat een vervelende consequentie omdat hij weer op de bank terecht komt. Ik kan me voorstellen dat Vermeer niet happy is met deze situatie en stiekem al zal uitkijken of hij nog elders kan gaan keepen."

"Als je bij Feyenoord diep in het hart kijkt willen ze wel een goede tweede keeper, maar Vermeer is natuurlijk een speler die qua salaris dik op de begroting drukt. Feyenoord is juist daar bezig om er ruimte in te scheppen, om de selectie te kunnen versterken. Als er iets voor Vermeer komt kan ik me goed indenken dat Feyenoord zegt 'dat is goed, ga dan maar, dan halen we een andere keeper en houden we genoeg geld over om de selectie te versterken'."

Gerelateerd nieuws
256 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 99 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73914 leden - Op dit moment zijn 720 mensen actief, waarvan 242 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved