''Het is echt weer een Martin van Geel-transferzomer geweest''

''Het is echt weer een Martin van Geel-transferzomer geweest''

Feyenoord beleeft vooralsnog een rustige transferzomer. De Rotterdammers verwelkomden drie nieuwe gezichten in de selectie: Yassin Ayoub, Jordy Clasie en Luis Sinisterra. De enige sterkhouder die de club verliet was Karim El Ahmadi. ​Sjoerd Mossou is niet enthousiast over de titelkansen van Feyenoord.

"Ik heb er een beetje een hard hoofd in, wat Feyenoord betreft. Het is echt weer een Martin van Geel-transferzomer geweest. Hij heeft een jongen uit Colombia gehaald, dat is voor zijn begrippen heel kinky, maar verder zal de selectie grotendeels hetzelfde zijn. Met dezelfde beperkingen."

"Ze hebben niet de middelen van PSV en Ajax, dus het zal in kleine dingen moeten zitten", vervolgt de journalist van het Algemeen Dagblad in de VARA Gids. "Balletjes die net goed vallen. Ik denk dat ze in de topdrie eindigen, maar ik zie geen reden om te denken dat ze lang mee gaan doen voor het kampioenschap."

[readmore=47756]

Lees meer over
PSV El Ahmadi Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties