De Graafschap blokkeert aan Feyenoord doorverkochte clubcards

De Graafschap blokkeert aan Feyenoord doorverkochte clubcards

De Graafschap neemt maatregelen om het aantal Feyenoord-supporters op de thuisvakken van Stadion De Vijverberg te beperken. De club uit Doetinchem, die afgelopen seizoen promoveerde naar de Eredivisie, neemt het op de eerste speeldag van het nieuwe Eredivisie-seizoen op tegen de Rotterdammers.

"We letten er altijd op dat kaarten niet worden doorverkocht, maar voor de wedstrijd tegen Feyenoord zijn we nog alerter", vertelt algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp aan De Gelderlander. "We hebben ook al een aantal mensen in de kraag gevat."

"De clubcard wordt geblokkeerd en die krijgen de supporters ook niet meer terug. We hebben zelfs al een seizoenkaart in beslag genomen. Ik snap dat het niet altijd moedwillig gebeurt. Sommige supporters zijn volgende week zondag vanwege de vakantie afwezig en proberen daarom hun kaart door te verkopen. Maar het mag niet en wij willen het ook niet."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties