Been tipt Vilhena als nieuwe aanvoerder van Feyenoord

maandag 30 juli 2018 00:01 92.445 keer bekeken 491 reacties Pro Shots

Tonny Vilhena zou een goede opvolger zijn van Karim El Ahmadi als aanvoerder van Feyenoord. Dat is de mening van Mario Been. De Marokkaanse middenvelder, die vorig seizoen aanvoerder van de Rotterdammers was, vertrok deze zomer naar Al-Ittihad.

"Ik denk dat je een keuze moet maken voor een speler waarvan je denkt dat hij altijd gaat spelen", begint Been. "Als je dan binnen dit elftal gaat kijken, kom je misschien wel uit bij Vilhena. Hij is natuurlijk nog vrij jong, maar toch al een paar jaar aanwezig binnen dit elftal."

"Robin van Persie, daarvan weet je niet of hij elke week kan spelen. Hij is sowieso een aanvoerder, zowel binnen als buiten het veld. Het zal Vilhena ook een bepaalde status geven, hij is een jongen die dat verdient", zegt de oud-Feyenoorder tegen RTV Rijnmond.

Feyenoord versterkte zich deze zomer met Jordy Clasie, die in het verleden aanvoerder van de club was. Hij wordt gehuurd van Southampton. "Ik denk dat je eerst moet kijken wat je zelf hebt. Clasie zal moeten vechten voor een basisplaats. Er zijn meerere middenvelders."

"Sofyan Amrabat en Renato Tapia heb je natuurlijk niet voor niets gekocht op een bepaald moment. Daar verwacht je veel van. Zij zullen moeten uitmaken wie naast Vilhena op het middenveld zal spelen, want hij is wel een vaste waarde."

Gerelateerd nieuws
491 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 191 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74149 leden - Op dit moment zijn 786 mensen actief, waarvan 238 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved