Berghuis: ''Ga er niet vanuit dat ik wegga''

Berghuis: ''Ga er niet vanuit dat ik wegga''

Steven Berghuis is niet bezig met een vertrek bij Feyenoord. De aanvaller, die zondag de voorbereiding op het nieuwe seizoen met Feyenoord besloot met een overwinning op Levante, is deze zomer de smaakmaker van zijn ploeg. Ondanks zijn goede vorm is er, volgens Berghuis, weinig interesse.

"Nee, eigenlijk speelt er niets", zegt hij tegenover RTV Rijnmond. "Je weet natuurlijk nooit wat er komt of hoe het loopt. Daar kan ik nu niks over zeggen, maar dan zijn er ook nog twee partijen aan zet. Eigenlijk drie: ik, Feyenoord en de andere club. Dat is nog heel ver weg. Ik ga er niet vanuit dat ik wegga."

De Rotterdammers versterkten zich deze zomer onder andere met Jordy Clasie. De middenvelder speelt dit seizoen op huurbasis voor Feyenoord. Berghuis is blij met zijn komst. "Ik vond hem goed spelen vandaag. Als hij nog beter kan dan vandaag... Dat zou leuk zijn", aldus Berghuis.

Lees meer over
Steven Berghuis Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties