'Gio' looft Clasie: ''Ik weet wat hij kan brengen''

'Gio' looft Clasie: ''Ik weet wat hij kan brengen''

Giovanni van Bronckhorst kijkt met een goed gevoel terug op de oefenwedstrijd tegen Levante. De Spanjaarden werden met 2-1 verslagen. De oefenmeester zag verbeterpunten, maar is over het algemeen tevreden over het spel van zijn ploeg.

Van Bronckhorst kon tegen Levante voor het eerst beschikken over de gehuurde Jordy Clasie. "Ik weet wat hij kan brengen, het tempo dat hij met zijn passing kan maken. Daardoor komen we een aantal keer heel makkelijk van achter naar voor", zegt hij in gesprek met FOX Sports over zijn nieuwe aanwinst. "In de eindfase waren we dan niet vast genoeg. Je moet een aantal keer gewoon je geluk zoeken. Een aantal spelers heeft een goede trap, daar maken we in de tweede helft veel beter gebruik van."

Hoewel de voorbereiding er voor Feyenoord na deze wedstrijd op zit, kan er op transfergebied nog altijd veel gebeuren in de komende maand. "Ik maak me daar niet druk over, je weet hoe het gaat in het voetbal. We weten wat er eventueel kan gebeuren en wat er ook gebeurt, we zullen er goed mee omgaan." Wel sluit dit seizoen de Engelse transfermarkt eerder, wat volgens Van Bronckhorst ook voor Feyenoord positief is. "Als er in de Engelse markt nog veel beweging zit, gaat het in de rest van Europa ook lopen. Daarom is het goed dat deze op 8 augustus sluit."

Lees meer over
Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties