'Gio' looft Clasie: ''Ik weet wat hij kan brengen''

zondag 29 juli 2018 16:58 79.825 keer bekeken 74 reacties Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst kijkt met een goed gevoel terug op de oefenwedstrijd tegen Levante. De Spanjaarden werden met 2-1 verslagen. De oefenmeester zag verbeterpunten, maar is over het algemeen tevreden over het spel van zijn ploeg. 

Van Bronckhorst kon tegen Levante voor het eerst beschikken over de gehuurde Jordy Clasie. "Ik weet wat hij kan brengen, het tempo dat hij met zijn passing kan maken. Daardoor komen we een aantal keer heel makkelijk van achter naar voor", zegt hij in gesprek met FOX Sports over zijn nieuwe aanwinst. "In de eindfase waren we dan niet vast genoeg. Je moet een aantal keer gewoon je geluk zoeken. Een aantal spelers heeft een goede trap, daar maken we in de tweede helft veel beter gebruik van."

Hoewel de voorbereiding er voor Feyenoord na deze wedstrijd op zit, kan er op transfergebied nog altijd veel gebeuren in de komende maand. "Ik maak me daar niet druk over, je weet hoe het gaat in het voetbal. We weten wat er eventueel kan gebeuren en wat er ook gebeurt, we zullen er goed mee omgaan." Wel sluit dit seizoen de Engelse transfermarkt eerder, wat volgens Van Bronckhorst ook voor Feyenoord positief is. "Als er in de Engelse markt nog veel beweging zit, gaat het in de rest van Europa ook lopen. Daarom is het goed dat deze op 8 augustus sluit."

Gerelateerd nieuws
74 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 25 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73529 leden - Op dit moment zijn 1051 mensen actief, waarvan 204 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved