Jones: ''Het is voetbal, het is altijd aan de coach''

Jones: ''Het is voetbal, het is altijd aan de coach''

Justin Bijlow maakte de meeste minuten onder de lat in de voorbereiding van Feyenoord, maar in de laatste oefenwedstrijd was het de beurt aan Brad Jones. De doelman, vorig jaar eerste keeper en deze zomer WK-international namens Australië, weet nog niet of hij dit seizoen op veel speeltijd kan rekenen.

"Er kan altijd iets beter, maar ik denk dat het over het algemeen goed ging vandaag. Voor mij persoonlijk ook. Als keeper moet je veel communiceren. Dat ziet de buitenwereld niet, maar hoe georganiseerder een team is, hoe makkelijker mijn taak is", aldus de doelman in gesprek met FOX Sports.

Jones werd ook gevraagd naar de opbouw van Feyenoord, waarin soms veel risico werd genomen vandaag. "We proberen te doen wat het beste is. Je wil geen slechte ballen geven en jezelf in de problemen brengen. Levante deed dat wel en we onderschepten de bal vaak op hun helft."

Tot slot de vraag of Van Bronckhorst dit seizoen onder de lat opnieuw kiest voor Brad Jones, of de jonge Justin Bijlow voor de leeuwen gooit. Jones kon hier zelf echter weinig over kwijt. "Dat moet je aan Gio vragen. Het is voetbal, het is altijd aan de coach. Ik heb gedaan wat ik kon de afgelopen jaren. We zien het wel." Van Bronckhorst heeft aan FOX Sports laten weten deze week de knoop door te hakken.

[poll=371]

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties