Van Persie: ''Daardoor voel ik me nu wel beter''

Van Persie: ''Daardoor voel ik me nu wel beter''

Feyenoord heeft de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen met 2-1 gewonnen van Levante. Een hoofdrol was er voor Robin van Persie, onder andere door zijn assist bij de 2-0. FOX Sports sprak met de spits.

"We hebben goede dingen laten zien. In de eerste helft al af en toe, maar toen kwamen we er niet goed doorheen. Het veldspel was goed, alleen de laatste pass vaak niet", aldus Van Persie. "De tweede helft ging het beter, we scoorden en hadden goede aanvallen."

Een kwartier voor het einde van de wedstrijd werd Van Persie gewisseld, maar de spits lijkt fit voor de seizoensstart. "Het gaat beter dan hoe ik zes maanden geleden ben binnengekomen. Ik ben nu met de rest van het team rustig begonnen en we hebben het rustig opgebouwd. Daardoor voel ik me nu wel beter."

Hoeveel Van Persie zal spelen en hoe hij zal worden ingezet, weet de spits zelf nog niet. "Dat is aan de trainer. We gaan nu rustig uitbouwen en wat het precies gaat worden zien we wel. Maar ik ben tot nu toe echt tevreden over hoe het is gegaan."

Lees meer over
Robin van Persie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties