Botteghin: ''Leuk om de supporters zondag weer te zien''

Botteghin: ''Leuk om de supporters zondag weer te zien''

Eric Botteghin kijkt uit naar de openingswedstrijd in De Kuip, waarin Levante U.D. de tegenstander is. De Braziliaanse verdediger ziet het duel met de ploeg uit de Spaanse Primera División als de laatste test in aanloop naar de confrontatie met PSV.

'We hebben nog één wedstrijd om er alles aan te doen om klaar te zijn voor die wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal,’ zegt Botteghin voor de camera van Feyenoord TV. ‘Wij hebben bijna dezelfde selectie als vorig seizoen. Dat is denk ik een voordeel. Het samenspel loopt daardoor al goed.’

Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst werkte vrijdagmiddag een besloten training af op weg naar de ontmoeting met Levante. ‘Natuurlijk is het nog een wedstrijd in de voorbereiding, maar we gaan er alles aan doen om ook deze wedstrijd te winnen,’ beloofde Botteghin.

‘Dat is goed voor het goede gevoel en het vertrouwen richting het duel met PSV. Volgende week zaterdag spelen we weer om een prijs en die willen we winnen. Maar het is leuk om zondag al in De Kuip te spelen en onze supporters weer te zien. Het voelt goed om de steun te voelen.’

Lees meer over
training Van Bronckhorst De Kuip PSV Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties