Feyenoord verslaat Plymouth in besloten oefenwedstrijd

​Feyenoord heeft woensdagmiddag op trainingscomplex 1908 achter gesloten deuren geoefend tegen Plymouth Argyle FC. De ploeg won met 2-1 van de club uit de Engelse League One, door doelpunten van Dylan Vente en Wouter Burger.

Feyenoord leidde bij rust met 1-0 door een treffer van Dylan Vente, die attent was nadat een schot van Mo El Hankouri tegen de paal was beland. Na rust strafte Wouter Burger koelbloedig een fout van de Engelse doelman af, waarna Plymouth vijf minuten voor tijd nog iets terugdeed.

Trainer Giovanni van Bronckhorst gaf woensdag speelminuten aan de spelers die afgelopen zaterdag tegen Fenerbahçe niet of nauwelijks in actie kwamen. Zodoende konden ook zij wedstrijdritme opdoen in aanloop naar het nieuwe seizoen.