Clasie: ''Mentaal voel ik me een stuk sterker''

Clasie: ''Mentaal voel ik me een stuk sterker''

Jordy Clasie is dolblij om weer terug te zijn bij Feyenoord. De 27-jarige middenvelder tekende vanmiddag een contract voor één seizoen in De Kuip en komt op huurbasis over van Southampton FC. ''Voor mij stond er één ding vast: ik wilde terug naar Feyenoord,'' zegt Clasie in gesprek met RTV Rijnmond.

"Ik wilde daar per se weg, omdat ik de afgelopen jaren niet veel heb gespeeld,'' geeft Clasie aan. ''In het eerste seizoen heb ik dat nog wel gedaan, maar het seizoen erop werd het steeds minder. Ik wilde graag weer voetballen. Ik wil me focussen op dit jaar. Natuurlijk heb je gedachten in het achterhoofd hoe het er eventueel uit kan gaan zien. Maar ik wil aantonen dat ik het niveau nog aan kan."

Clasie geeft aan dat hij nog wel ritme mist. "Ik voel me fit en heb de afgelopen drie weken hard getraind. Ook bij Club Brugge. Maar ik had gehoopt om daar meer minuten te maken." Het buitenland was voor de middenvelder geen groot succes, maar hij heeft wel stappen gemaakt. "Ik ben sterker en fitter geworden. In het buitenland beleef je het voetbal anders. Mentaal voel ik me een stuk sterker dan voorheen."

Lees meer over
De Kuip Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties