Clasie: ''Mentaal voel ik me een stuk sterker''

woensdag 25 juli 2018 14:04 85.305 keer bekeken 230 reacties Pro Shots

Jordy Clasie is dolblij om weer terug te zijn bij Feyenoord. De 27-jarige middenvelder tekende vanmiddag een contract voor één seizoen in De Kuip en komt op huurbasis over van Southampton FC. ''Voor mij stond er één ding vast: ik wilde terug naar Feyenoord,'' zegt Clasie in gesprek met RTV Rijnmond.

"Ik wilde daar per se weg, omdat ik de afgelopen jaren niet veel heb gespeeld,'' geeft Clasie aan. ''In het eerste seizoen heb ik dat nog wel gedaan, maar het seizoen erop werd het steeds minder. Ik wilde graag weer voetballen. Ik wil me focussen op dit jaar. Natuurlijk heb je gedachten in het achterhoofd hoe het er eventueel uit kan gaan zien. Maar ik wil aantonen dat ik het niveau nog aan kan."

Clasie geeft aan dat hij nog wel ritme mist. "Ik voel me fit en heb de afgelopen drie weken hard getraind. Ook bij Club Brugge. Maar ik had gehoopt om daar meer minuten te maken." Het buitenland was voor de middenvelder geen groot succes, maar hij heeft wel stappen gemaakt. "Ik ben sterker en fitter geworden. In het buitenland beleef je het voetbal anders. Mentaal voel ik me een stuk sterker dan voorheen."

Gerelateerd nieuws
230 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 69 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73452 leden - Op dit moment zijn 359 mensen actief, waarvan 53 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved