Berghuis: ''Dat houdt ons scherp''

Berghuis: ''Dat houdt ons scherp''

Feyenoord speelde gisteren in de slotfase nog knap gelijk met 3-3 tegen Fenerbahce. De Rotterdammers kwamen in de eerste helft al snel op een 3-0 achterstand. Volgens Steven Berghuis moet de ploeg hiervan leren.

"Hoe gek het ook klinkt, ik zie het eigenlijk alleen maar als een groot voordeel dat het zo is gelopen,'' vertelt Berghuis in gesprek met Feyenoord TV. ''Dat houdt ons scherp en dat laat ons inzien dat we nog veel dingen beter moeten doen. Het is natuurlijk heerlijk om dit soort potjes te spelen. Dan kun je echt zien waar je staat."

Giovanni van Bronckhorst haakte vlak voor de wedstrijd af vanwege privéomstandigheden. "Je schrikt ervan. Het kwam onverwacht en niemand wist ervan af. Maar we zijn wel weer overgegaan tot de orde van de wedstrijd. Ik denk dat de trainer dat ook graag zou willen. Alle sterkte naar hem en we zien hem waarschijnlijk snel weer."

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties