Feyenoord verrast supporters met persoonlijke infographic

Feyenoord verrast supporters met persoonlijke infographic

Ruim 450.000 Feyenoord-supporters ontvangen vandaag een persoonlijk cadeau van de club, die vandaag precies 110 jaar bestaat. Per e-mail krijgen zij een unieke infographic met daarin hun persoonlijke ‘Feyenoord-story’ vol feitjes en cijfers, berekend vanaf iemands geboorte.

In de persoonlijke Feyenoord-story kun je onder meer zien hoeveel wedstrijden er zijn gespeeld, overwinningen zijn behaald en doelpunten zijn gemaakt sinds jouw geboorte. Ook wordt getoond wat jouw eerste overwinning van Feyenoord was, zie je wie jouw topscorer aller tijden is en hoeveel prijzen er in jouw Feyenoord-prijzenkast staan. Wanneer er (oud-)Feyenoorders op dezelfde dag jarig zijn of dezelfde voornaam hebben als jij, dan is dit ook terug te vinden in jouw infographic.

Alle supporters die bij Feyenoord bekend zijn met hun geboortedatum en hebben aangegeven dat ze e-mails willen ontvangen van Feyenoord, ontvangen hun persoonlijke Feyenoord-story vandaag per e-mail. Ook zo trots op jouw historie met onze mooie club? Deel jouw story dan via Whatsapp, Twitter en Facebook, via de buttons onderaan de infographic.

Vraag jouw Feyenoord-story aan!
Wil jij jouw Feyenoord-story aanvragen? Ga dan naar https://mijnstory.feyenoord.nl/ en vul het formulier volledig in. Je ontvangt dan binnen enkele dagen jouw Feyenoord-story op het opgegeven e-mailadres. De campagne loopt tot en met donderdag 2 augustus, dat is de laatste dag dat de persoonlijke Feyenoord-story aangevraagd kan worden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties