Vervolg kaartverkoop eerste seizoenshelft

Vervolg kaartverkoop eerste seizoenshelft

Seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Kameraadjes profiteren alleen vandaag (woensdag) t/m 17:59 uur nog van voorrang op de kaartverkoop voor de thuiswedstrijden in de eerste seizoenshelft. Vanaf 18:00 uur kunnen ook overige supporters kaarten kopen voor de thuiswedstrijden van dit kalenderjaar in de Eredivisie (met uitzondering van Feyenoord – PSV).

Voorrangsperiode
Seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Kameraadjes (alleen Junioren) kregen vanaf afgelopen zaterdag voorrang op de kaartverkoop. Zij kunnen nog de hele middag een onbeperkt aantal kaarten kopen voor de thuisduels. Alleen voor Feyenoord – FC Utrecht kunnen maximaal vier kaarten per supporter worden gekocht. Het volledige speelschema van Feyenoord voor komend seizoen vind je hier.

Kans
Heb je geen seizoenkaart of lidmaatschap? Dan is dit je kans om jezelf te verzekeren van een plek in De Kuip bij een wedstrijd van Feyenoord. De kaartverkoop verloopt voor overige supporters vanaf woensdag 18:00 uur via de Online Ticketshop van Feyenoord. Hier vind je alle informatie over de kaartverkoop en de beschikbaarheid van alle thuiswedstrijden en vakken in het stadion.

Kaartverkoop Feyenoord – PSV
De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen PSV (zondag 2 december) start in een later stadium. Ook bij de kaartverkoop voor deze topper geldt een voorrangsperiode voor Legioen-leden en Junioren.

Lidmaatschap
Het is niet mogelijk om van de huidige voorrangsperiode te profiteren indien je nog geen Legioen-lid of Kameraadje bent óf nu nog lid wordt. Wil jij bij het volgende kaartverkoopmoment voor thuiswedstrijden, bijvoorbeeld voor Feyenoord – PSV, ook voorrang? Word dan lid van Het Legioen of Junioren Kameraadjes (leeftijd 12 t/m 14 jaar).

Lees meer over
De Kuip PSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties