'Gio': ''Mbappé zal niet misstaan bij Feyenoord''

'Gio': ''Mbappé zal niet misstaan bij Feyenoord''

Het WK in Rusland wordt zondag afgesloten met de finale. Frankrijk en Kroatië staan tegenover elkaar in de laatste wedstrijd van het toernooi. De Fransen lijken favoriet, maar ook de Kroaten wisten tijdens het toernooi te overtuigen. In gesprek met RTV Rijnmond blikt een aantal Feyenoorders terug op het toernooi.

"Ik vond het een mooi WK. Eigenlijk waren de favorieten vrij vroeg uitgeschakeld. Ik geloof dat dat niet heel vaak is voorgekomen", zegt trainer Giovanni van Bronckhorst. "Ik had van sommige wedstrijden met de favoriete landen wel wat leukere wedstrijden verwacht", voegt Jean-Paul Boëtius toe. "Die bleven wat uit. Toch heb ik zeker ook een paar leuke wedstrijden gezien."

"Ik heb enorm genoten van heel hoogstaande en enorm spannende wedstrijden", zegt Martin van Geel. "Ook de intensiteit en het enorm hoge atletisch vermogen dat vandaag de dag wordt gevraagd van spelers. Het tempo, de slijtageslagen, de verlengingen, de strafschoppenseries... Ik vind het een top-WK."

Hoofdtrainer Van Bronckhorst was vooral onder de indruk van Kylian Mbappé. "Ik denk dat Mbappé niet zal misstaan bij Feyenoord. Als hij gewoon zijn ding doet, heeft hij bij ons gewoon een basisplek", zegt hij met een knipoog. "Het is een speler met zoveel talent en hij is zo bepalend voor Frankrijk."

"We keken met z'n allen Frankrijk - België", vervolgt Van Bronckhorst. "Die actie dat hij de bal in het zestienmetergebied hakt... Dat zijn acties die alleen zulke spelers kunnen maken."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties