Ayoub: ''Eén zwaluw maakt nog geen zomer he''

zaterdag 14 juli 2018 15:33 94.335 keer bekeken 322 reacties Pro Shots

Ook Yassin Ayoub kijkt met een tevreden gevoel terug op het trainingskamp van Feyenoord in Zwitserland. Aan de klinkende 5-0 overwininning op FC Basel moet volgens de middenvelder niet al teveel waarde gehecht worden, zo vertelt hij aan Voetbal Inside.

"Het zijn hele goede cijfers, alleen telt nu het resultaat niet. We kijken naar de plus- en minpunten. Vandaag waren er genoeg pluspunten, maar er zijn zeker ook minpunten waar we hard aan moeten werken. Er moet nog veel gebeuren. Eén zwaluw maakt nog geen zomer he. We hebben een goede wedstrijd gespeeld, we hebben het allemaal uitstekend gedaan, maar iedere wedstrijd is een andere wedstrijd. Volgende week hebben we Fenerbahce uit en dat is weer een wedstrijd op zich."

De hoofdzaak is om in de komende wedstrijden de ploeg klaar te stomen voor de strijd om de Johan Cruijff schaal op 4 augustus tegen PSV. "We werken keihard aan onze fitheid, de stabiliteit van het team en om elkaar nog beter te leren kennen. Ik weet niet of er nog spelers bij gaan komen, maar wij proberen gewoon aan een stabiel team te werken en daar hoort iedereen bij."

Gerelateerd nieuws
322 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 87 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74195 leden - Op dit moment zijn 367 mensen actief, waarvan 53 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved