Bijlow: ''Ik heb laten zien dat ik er klaar voor ben''

zaterdag 14 juli 2018 15:01 49.610 keer bekeken 131 reacties Pro Shots

Feyenoord verloor woensdag tijdens het trainingskamp in Zwitserland met een veredeld jeugdelftal kansloos met 3-0 van de Zwitserse landskampioen Young Boys. Twee dagen later werd FC Basel met een grotendeels ander basiselftal met 5-0 van de mat gespeeld. 

Justin Bijlow legt voor de camera van Voetbal Inside het grote verschil tussen de twee wedstrijden uit. "Zoals jullie gezien hebben, hebben we geprobeerd er meer voetbal in te brengen en daar zijn meer kansen uit voortgekomen. "

Bijlow sluit niet uit dat hij dit seizoen eerste keeper wordt van Feyenoord, maar ook Kenneth Vermeer en Brad Jones maken kans op de plek onder de lat. "Ik ga er alles aan doen. Ik ga er niet van uit, dat is aan de trainer. Ik denk dat het een strijd tussen ons drieën is en de beste gaat spelen. Ik denk ook dat ik mijn kans zal krijgen en dan moet ik er gewoon staan. Ik heb laten zien dat ik er klaar voor ben."

Gerelateerd nieuws
131 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 44 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74195 leden - Op dit moment zijn 212 mensen actief, waarvan 37 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved