Landzaat: ''Daar was ik wel positief door verrast''

vrijdag 13 juli 2018 15:14 72.105 keer bekeken 144 reacties Pro Shots

Denny Landzaat heeft Jan Wouters vervangen in de technische staf van Feyenoord en reisde mee naar Zwitserland met de Rotterdammers. Aan RTV Rijnmond vertelt hij wanneer Feyenoord hem voor het eerst benaderde voor de functie van assistent-trainer.

"Net voor de bekerfinale. De Jong appte me en belde me gelijk daarna om zich een beetje te orienteren en te kijken of ik er voor open stond. Daar was ik wel positief door verrast."

Landzaat kent Van Bronckhorst al lange tijd. "We kenden elkaar al van kleins af aan als tegenstanders en later ook als collega's. Ik denk dat het het belangrijkste is dat wij uit hetzelfde hout zijn gesneden, van Molukse afkomst, dus onze roots zijn hetzelfde."

Als assistent-trainer is Landzaat nog volop in ontwikkeling. "Ik hou ervan om tactisch niet verrast te worden en zelf overal een antwoord op te hebben, tegenstanders op het verkeerde been zetten. De vaste stijl, de kapstok, moet wel duidelijk zijn. Ik wil graag leren om te werken binnen topclub, dus dit is een mooie stap."

Gerelateerd nieuws
144 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 35 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65697 leden - Op dit moment zijn 810 mensen actief, waarvan 235 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved