''Momenten die je samen beleeft en vaker wil voelen''

vrijdag 13 juli 2018 07:40 46.230 keer bekeken 219 reacties Pro Shots

Feyenoord is op trainingskamp in Zwitserland. de 3-0 nederlaag tegen Young Boys vond Giovanni van Bronckhorst niet al te erg. Het grootste deel van de wedstrijd werd met een veredeld jong-Feyenoord gespeeld en het gaf de spelers de kans om ervaring op te doen tegen de kampioen van Zwitserland.  Aan RTV Rijnmond vertelde Gio onder andere over zijn doelstelling voor het aanstaande seizoen. "We willen weer gaan meedoen, dat wil je elk jaar." 

Gio kijkt ook nog even terug op de prijzen die hij sinds zijn aantreden gewonnen heeft (het landskampioenschap, twee keer de KNVB beker en de Johan Cruijff schaal). "Dat gevoel is fantastisch en onbeschrijfelijk. Wat het heeft gedaan met de club, met de spelers, met de organisatie, met de fans, met de staf: dat zijn momenten die je samen beleeft en vaker wil voelen.

"Natuurlijk is het landskampioenschap het belangrijkst, maar ik weet ook dat de eerste prijs die je als speler wint belangrijk blijft. Of het nou een beker is of een kampioenschap, het blijft het eerste dat het gevoel in je opwekt dat je iets tastbaars hebt gewonnen."

De trainer ziet genoeg aanknopingspunten in het afgelopen seizoen om het aankomende seizoen beter te gaan presteren. "Het begin van het seizoen en het einde van het seizoen waren erg goed, maar daar tussenin was het te wisselvallig waardoor je steeds verder van plek nummer 1 vandaan ging."

Ook de vervanging van Jan Wouters voor Denny Landzaat ziet hij als een goede zet. "Denny is iemand die heel ambitieus is en hij heeft de laatste jaren bij AZ een goede ontwikkeling doorgemaakt. Hij is, zoals al mijn assistenten, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de ploeg. Denny zal vaak met spelers gaan zitten om met beelden en trainingen de jongens verder te helpen. Daar krijgt hij een belangrijke rol in."

Gerelateerd nieuws
219 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 36 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65697 leden - Op dit moment zijn 729 mensen actief, waarvan 213 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved