Berghuis looft aanwezige supporters op trainingskamp

Berghuis looft aanwezige supporters op trainingskamp

Steven Berghuis heeft het goed naar zijn zin in Zwitserland. De aanvaller verblijft met Feyenoord deze week in het Zwitserse Thun als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Donderdag stond een training op het programma die openbaar was voor supporters.

"Het is leuk dat de supporters weer zijn gekomen", zegt Berghuis tegenover Feyenoord TV. "Het is wel bijzonder dat de mensen elke keer de moeite nemen om zo ver te reizen om naar ons te komen. Dat is bijzonder. De training van vandaag was lekker. De jongens die gisteren een half uur speelden, mochten vandaag aan de bak. Dat was lekker."

"Ik moet zeggen dat ik een trainingskamp altijd wel leuk vind", vervolgt de aanvaller. "Het is deze keer wel kort, vijf dagen. Het hotel is top, we zijn veel met elkaar, het weer is goed en we kijken een beetje naar het WK met z'n allen. We hebben ook wat nieuwe jongens natuurlijk en de groep is nog niet helemaal zoals het moet. Daar werken we hier aan, dat zijn goede dingen."

Lees meer over
Steven Berghuis trainingskamp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties