''Deze voorbereiding maakt een wat rommelige indruk''

woensdag 11 juli 2018 20:19 67.595 keer bekeken 156 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft de eerste oefenwedstrijd op het trainingskamp in Zwitserland met 3-0 verloren. Tegen Young Boys kon trainer Giovanni van Bronckhorst nog niet beschikken over een groot deel van zijn spelers. VI-verslaggever Tom Knipping spreekt op de website van zijn werkgever van een rommelige voorbereiding. 

De vraag is hoe ernstig de nederlaag tegen Young Boys is. "Ze spelen tegen de kampioen van Zwisterland met in de eerste helft een veredeld jeugdteam. Veel spelers zijn er nog niet: de WK-gangers sluiten later aan, Vermeer en Haps zijn geblesseerd, Ayoub was ook niet helemaal lekker. Een half uur voor tijd werden er dan wat A-spelers ingebracht. Aanvankelijk speelden ze iets beter, maar door slecht verdedigen kregen ze daarna nog twee goals tegen uit standaardsituaties."

Zo'n voorbereiding is volgens Knipping niet ideaal. "Van Bronckhorst heeft de afgelopen jaren met een vrij compleet team aan de voorbereiding kunnen beginnen, dat is nu anders voor hem. Deze voorbereiding kent twee delen. Hij kan nu een hoop jonge spelers testen, maar ik denk dat hij liever met een complete ploeg had gespeeld. Je ziet ook dat Feyenoord nog behoorlijk in de steigers staat. Wat dat betreft maakt het een wat rommelige indruk."

 

Gerelateerd nieuws
156 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 44 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74181 leden - Op dit moment zijn 762 mensen actief, waarvan 252 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved