Van Geel: ''Hij kan op beide flanken uit de voeten''

dinsdag 10 juli 2018 14:36 69.300 keer bekeken 278 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft gisteren Luis Sinisterra gepresenteerd als nieuwe aanwinst. De 19-jarige Colombiaanse aanvaller heeft voor drie jaar getekend in Rotterdam met een optie op nog twee jaar. Technisch directeur Martin van Geel is blij met de nieuwe aanwinst.

"Het is een echte buitenspeler met de vaardigheden die daar voor nodig zijn. Snel, wendbaar, technisch vaardig en kan een doelpunt maken,'' zegt Van Geel in gesprek met RTV Rijnmond. ''Hij kan bovendien op beide flanken uit de voeten.''

Sinisterra heeft zich vandaag aangesloten bij de groep in Zwitserland. "In Nederland wordt trainen gezien als werken. Daarom heeft hij daar een tewerkstellingsvergunning nodig. We hebben even twee weken geduld nodig met Sinisterra, maar daarna kan hij prima instromen."

"Het is al een behoorlijk zelfbewuste jongen, die goed en fris uit zijn ogen kijkt. Hij stapt heel open en onbevangen de club Feyenoord binnen." Communiceren met Sinisterra moet geen problemen opleveren. ''Gelukkig hebben we spelers en stafleden die een woordje Spaans spreken, hij zal zelf op Nederlandse en Engelse les moeten."

Gerelateerd nieuws
278 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 66 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66860 leden - Op dit moment zijn 694 mensen actief, waarvan 217 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved