Van Geel: ''Hij kan op beide flanken uit de voeten''

Van Geel: ''Hij kan op beide flanken uit de voeten''

Feyenoord heeft gisteren Luis Sinisterra gepresenteerd als nieuwe aanwinst. De 19-jarige Colombiaanse aanvaller heeft voor drie jaar getekend in Rotterdam met een optie op nog twee jaar. Technisch directeur Martin van Geel is blij met de nieuwe aanwinst.

"Het is een echte buitenspeler met de vaardigheden die daar voor nodig zijn. Snel, wendbaar, technisch vaardig en kan een doelpunt maken,'' zegt Van Geel in gesprek met RTV Rijnmond. ''Hij kan bovendien op beide flanken uit de voeten.''

Sinisterra heeft zich vandaag aangesloten bij de groep in Zwitserland. "In Nederland wordt trainen gezien als werken. Daarom heeft hij daar een tewerkstellingsvergunning nodig. We hebben even twee weken geduld nodig met Sinisterra, maar daarna kan hij prima instromen."

"Het is al een behoorlijk zelfbewuste jongen, die goed en fris uit zijn ogen kijkt. Hij stapt heel open en onbevangen de club Feyenoord binnen." Communiceren met Sinisterra moet geen problemen opleveren. ''Gelukkig hebben we spelers en stafleden die een woordje Spaans spreken, hij zal zelf op Nederlandse en Engelse les moeten."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties