Feyenoord-supporters presenteren nieuw uittenue

zaterdag 7 juli 2018 07:59 187.065 keer bekeken 740 reacties Feyenoord.nl Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord en adidas hebben zaterdagochtend op spectaculaire wijze het nieuwe uittenue voor het seizoen 2018-2019 gepresenteerd. Leden van de officiële supportersclub Het Legioen speelden een belangrijke rol bij deze unieke shirtlancering.

Zo’n duizend Feyenoord-supporters draaiden vanmorgen op het veld van De Kuip tegelijkertijd een vierkante plaat om, gemaakt door Partner DrukwerkMAX. Daarmee vormden ze samen de beeltenis van het nieuwe blauwe uitshirt. Nooit eerder waren er zoveel mensen betrokken bij de presentatie van een Feyenoord-shirt. Dat leverde niet alleen een fraai beeld op, het maakte de shirtpresentatie ook tot de grootste Feyenoord-shirtlancering ooit.

Rotterdamse uitstraling
Op het nieuwe blauwe uittenue komen ook de klassieke clubkleuren terug, met de drie adidas-strepen op de schouders in het rood aan de ene zijde en in het wit aan de andere zijde. Aan de voorkant van het blauwe shirt prijkt uiteraard het logo van sponsor Qurrent, plus de gouden kampioensster. Het shirt heeft een ronde hals en het groen-witte label geeft het shirt de onmiskenbare Rotterdamse uitstraling.

Het broekje en de kousen zijn eveneens blauw van kleur, met ook op het broekje drie rode strepen en drie witte strepen aan de linker- en rechterzijkant. Net als bij de lancering van het thuistenue is bij de lancering van het uittenue een hoofdrol weggelegd voor de artiesten Winne en Ronnie Flex, die op diverse campagnebeelden te zien zijn.

Nieuwe trainingslijn staf
Naast het nieuwe uittenue heeft Feyenoord vandaag de trainingslijn voor de technische en medische staf gelanceerd. Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst en zijn collega-sstafleden gaan dit seizoen in het wit en zwart gekleed.

Gerelateerd nieuws
740 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 312 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66546 leden - Op dit moment zijn 832 mensen actief, waarvan 210 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved