''Zeeland is een provincie met veel Feyenoord-supporters''

''Zeeland is een provincie met veel Feyenoord-supporters''

Een jaar geleden liep Bart Nieuwkoop in de eerste oefenwedstrijd bij SDC Putten een hamstringblessure op. Dat kostte hem uiteindelijk maanden. Zaterdag speelde de rechtsback uit Tholen opnieuw tegen SDC Putten en kwam hij de eerste 45 minuten in actie. Dat hij nu met Feyenoord aan mag treden in zijn eigen provincie tegen het Zeeuws Elftal, hoeft als het aan hemzelf ligt niet heel veel aandacht aan besteed te worden.

''Het is in mijn provincie en er komen niet veel profvoetballers uit Zeeland. Toch benader ik het gewoon als iedere andere wedstrijd,'' vertelt Nieuwkoop in gesprek met het PZC.nl. ''Voor mij hoeft het er allemaal niet dik bovenop te liggen dat Bart Nieuwkoop met Feyenoord tegen het Zeeuws elftal speelt. Het is gewoon een wedstrijd, waarin ik mezelf weer wil laten zien. Ik vind het wel mooi dat het leeft in Zeeland en dat er al veel kaarten zijn verkocht. Maar goed, Zeeland is een provincie met veel Feyenoord-supporters, dus eigenlijk verbaast het me ook weer niet.''

Lees meer over
Bart Nieuwkoop SDC Putten
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties