Oud-Feyenoorder Drenthe tekent contract bij Sparta

Oud-Feyenoorder Drenthe tekent contract bij Sparta

Royston Drenthe heeft zojuist zijn handtekening gezet onder een eenjarig contract bij Sparta Rotterdam. Drenthe trainde al mee met Sparta en maakte hierin veel indruk, waarmee hij een contract afdwong.

''In de twee weken dat Royston meetraint en de wedstrijden speelt, bleek hij een aanwinst voor de selectie,'' vertelt Henk van Stee. ''Hij is fit, enorm gemotiveerd en blijkt het voetballen allerminst verleerd. Zowel Royston als wij zijn erg enthousiast en zijn blij dat hij nu de selectie komt versterken.''

''De laatste jaren miste ik vaak plezier in het voetbal,'' vertelt Drenthe op de clubwebsite van de Rotterdammers, ''maar dat hervond ik snel bij Sparta. Ik ben Sparta dankbaar voor deze kans en hoop met de club promotie af te dwingen.''

Oud-Feyenoorder Adil Auassar komt aankomend seizoen ook uit voor Sparta. De 31-jarige middenvelder komt over van Roda JC en tekent voor twee seizoenen op Het Kasteel. Voor Auassar betekent dit een terugkeer bij de club waar hij in de jeugdopleiding al actief was. Hij stond twee jaar onder contract bij Feyenoord en speelde slechts drie wedstrijden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties