Feyenoord krijgt maandag splinternieuw veld in De Kuip

Feyenoord krijgt maandag splinternieuw veld in De Kuip

De afgelopen dagen vonden er verschillende grote evenementen plaats in De Kuip. Nu het nieuwe seizoen eraan komt is het tijd om een splinternieuw veld in het stadion van Feyenoord te plaatsen. Zaterdag gaat de huidige mat eruit. Maandag komen er vijftien vrachtwagens uit Limburg om een nieuwe mat te plaatsen.

De afgelopen dagen heeft Erwin Beltman niet stil gezeten. De grasmeester is elke dag in gesprek met Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst over de staat van het gras op het nieuwe trainingscomplex. Ook met het huidige weer. "De droogte, de zon en de wind zijn factoren waar je heel voorzichtig mee moet zijn.''

"Door de warmte en de wind droogt het gras misschien drie keer zo snel uit dan normaal. Je moet het gras genoeg water geven. Niet teveel maar ook zeker niet te weinig en op de juiste tijden", vertelt grasmeester Beltman in gesprek met Radio Rijnmond.

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties