'Al-Ittihad bereid ver te gaan voor El Ahmadi'

vrijdag 6 juli 2018 00:55 112.810 keer bekeken 345 reacties Pro Shots

Voor Karim El Ahmadi ligt een lucratief tweejarig contract klaar bij achtvoudig landskampioen Al-Ittihad uit Saoedi Arabie. Mocht El Ahmadi instemmen, dan scheidt alleen een medische keuring hem nog van een overstap naar de tweevoudig winnaar van de Aziatische Champions League.

Feyenoord zelf verlangt geen transfersom voor de middenvelder vanwege diens jarenlange loyaliteit aan de club, aldus het De Telegraaf. El Ahmadi keerde in 2014 voor 650.000 euro van Aston Villa terug naar Feyenoord en leverde ook een deel van zijn salaris in om weer in Rotterdam te kunnen voetballen. 

El Ahmadi ziet zijn wens voor nog een buitenlands avontuur in vervulling gaan en verlaat Feyenoord met twee gewonnen bekers, een Johan Cruijffschaal en uiteraard het landskampioenschap op zijn palmares. 

Update 08:48 | Karim El Ahmadi heeft volgens Voetbal International en het Algemeen Dagblad zijn keuze gemaakt. De middenvelder van Feyenoord gaat in op het aanbod van Al-Ittihad en is onderweg naar Saoedi Arabie om zijn contract te tekenen.

Gerelateerd nieuws
345 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 143 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66855 leden - Op dit moment zijn 68 mensen actief, waarvan 54 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved