Feyenoord-supporters reageren op impressies nieuwe stadion

Feyenoord-supporters reageren op impressies nieuwe stadion

Architectenbureau OMA heeft vanmorgen een nieuwe impressie bekend gemaakt van het nieuwe Feyenoord-stadion. De Rotterdammers trainden vandaag openbaar op het trainingscomplex 1908. Supporters die aanwezig waren reageren gemengd.

"Ik denk dat het nieuwe stadion toch een beetje het model van de Kuip moet hebben. De dakconstructie vind ik ook een beetje apart, heel veel metaal,'' vertelt Rob Geus. ''Dat is dan misschien modern, maar ik weet niet of dat nou bij de club Feyenoord past. Ik zie ook voordelen, want de supporters zitten erg dicht op het veld en daar houd ik wel van. Het geeft een beetje het Anfield-gevoel."

Ook zijn er supporters die onder de indruk zijn. "Het is natuurlijk prachtig, je zult wel moeten als je internationaal mee wilt. Maar ik vraag me altijd af waar het geld vandaan komt", vertelt een Feyenoorder. "Ik vind het meer een evenementenhal, het zou zo een onoverdekt Ahoy kunnen zijn. Het heeft wel iets, maar er moet nog een beetje aan gesleuteld worden.''

[poll=369]

Lees meer over
De Kuip Feyenoord City
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties