SDC Putten hoopt ook volgend seizoen op Feyenoord

SDC Putten hoopt ook volgend seizoen op Feyenoord

Afgelopen zaterdag speelde Feyenoord voor de tweede keer tegen SDC Putten. De club hoopt ook volgend seizoen te oefenen tegen de Rotterdammers. Dit laat de voorzitter weten in gesprek met de Stentor.

''We zijn bijna negen jaar bezig geweest om Feyenoord hier te krijgen. Vorig jaar lukte dat eindelijk en zeiden wij: tot volgend jaar, en nu zeggen zij het tegen ons. Dat is toch wel een mooi compliment,'' zegt voorzitter Albert de Bruin. ''Ik snap het ook wel: zij hoeven helemaal niets te doen, behalve te komen. Alles wordt voor ze geregeld. En ons veld is van eredivisiekwaliteit."

SDC Putten verloor de wedstrijd uiteindelijk met 1-8. ''Het enige minpuntje van de dag, ha ha! Nee, maar het is toch mooi dat zoiets nog kan? Gewoon met je kind naar het sportpark en je idool een handje kunnen geven of een selfie maken. Het maakt de inspanning die we met zoveel mensen hebben geleverd waard.''

[readmore=47473]

Lees meer over
SDC Putten
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties