Bijlow: ''Ga gewoon weer mijn best doen, zoals altijd''

Bijlow: ''Ga gewoon weer mijn best doen, zoals altijd''

Justin Bijlow stond donderdagochtend voor de eerste keer op het trainingsveld van het nieuwe trainingscomplex 1908. De zomerstop van de jonge doelman duurde langer dan de andere Feyenoorders, aangezien hij na de laatste competitiewedstrijd nog in actie kwam met Jong Oranje.

De 20-jarige sluitpost, die de laatste competitiewedstrijden de kans kreeg, genoot van de training op het nieuwe complex. "Het was wel even nieuw allemaal, maar ik ben blij dat ik weer terug ben. Het complex is echt geweldig, beter dan verwacht. De velden zijn top en de andere faciliteiten zijn ook heel goed", zegt hij tegenover Feyenoord TV.

"Ik heb een goede vakantie gehad maar ben blij dat we weer begonnen zijn. Ik ga gewoon weer mijn best doen, zoals altijd. Dan zien we wel waar het schip strandt en wat er gaat gebeuren. Ik wil de voorbereiding goed doorkomen en dan zien we het wel. Of de spanning anders is? Ik ga gewoon extra mijn best doen."

[readmore=47445]

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties