Bijlow: ''Ga gewoon weer mijn best doen, zoals altijd''

donderdag 28 juni 2018 17:13 52.320 keer bekeken 130 reacties FR12.nl

Justin Bijlow stond donderdagochtend voor de eerste keer op het trainingsveld van het nieuwe trainingscomplex 1908. De zomerstop van de jonge doelman duurde langer dan de andere Feyenoorders, aangezien hij na de laatste competitiewedstrijd nog in actie kwam met Jong Oranje.

De 20-jarige sluitpost, die de laatste competitiewedstrijden de kans kreeg, genoot van de training op het nieuwe complex. "Het was wel even nieuw allemaal, maar ik ben blij dat ik weer terug ben. Het complex is echt geweldig, beter dan verwacht. De velden zijn top en de andere faciliteiten zijn ook heel goed", zegt hij tegenover Feyenoord TV.

"Ik heb een goede vakantie gehad maar ben blij dat we weer begonnen zijn. Ik ga gewoon weer mijn best doen, zoals altijd. Dan zien we wel waar het schip strandt en wat er gaat gebeuren. Ik wil de voorbereiding goed doorkomen en dan zien we het wel. Of de spanning anders is? Ik ga gewoon extra mijn best doen."

Gerelateerd nieuws
130 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 48 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74406 leden - Op dit moment zijn 955 mensen actief, waarvan 247 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved