Vermeer aanwezig op trainingsveld 1908

donderdag 28 juni 2018 12:24 89.955 keer bekeken 251 reacties FR12.nl

Kenneth Vermeer lijkt goede stappen te maken in zijn herstel. De doelman van Feyenoord verscheen donderdagochtend op het trainingsveld van 1908, waar supporters voor de eerste keer dit seizoen een training konden bijwonen. De 32-jarige Vermeer trainde wel apart van de groep.

De sluitpost keerde deze maand terug van een verhuurperiode bij Club Brugge. Hij besloot tijdelijk naar België te verkassen toen bleek dat opnieuw hij niet de eerste doelman van de Rotterdamse club zou zijn. Afgelopen maandag, tijdens de eerste training van het seizoen, was Vermeer niet van de partij.

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, gaf eerder aan eerst het herstel van Vermeer af te wachten om daarna een knoop door te hakken over de toekomst van de keeper. "Hij is één van ons en we gaan hem proberen zo snel en goed als mogelijk te laten revalideren zodat hij weer een volwaardig lid van de selectie is", zei Van Geel vorige week.

Gerelateerd nieuws
251 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 82 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74407 leden - Op dit moment zijn 862 mensen actief, waarvan 258 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved