Vermeer aanwezig op trainingsveld 1908

Vermeer aanwezig op trainingsveld 1908

Kenneth Vermeer lijkt goede stappen te maken in zijn herstel. De doelman van Feyenoord verscheen donderdagochtend op het trainingsveld van 1908, waar supporters voor de eerste keer dit seizoen een training konden bijwonen. De 32-jarige Vermeer trainde wel apart van de groep.

De sluitpost keerde deze maand terug van een verhuurperiode bij Club Brugge. Hij besloot tijdelijk naar België te verkassen toen bleek dat opnieuw hij niet de eerste doelman van de Rotterdamse club zou zijn. Afgelopen maandag, tijdens de eerste training van het seizoen, was Vermeer niet van de partij.

[readmore=47445]

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, gaf eerder aan eerst het herstel van Vermeer af te wachten om daarna een knoop door te hakken over de toekomst van de keeper. "Hij is één van ons en we gaan hem proberen zo snel en goed als mogelijk te laten revalideren zodat hij weer een volwaardig lid van de selectie is", zei Van Geel vorige week.

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties