Clasie wil salaris inleveren en terugkeren bij Feyenoord

Clasie wil salaris inleveren en terugkeren bij Feyenoord

Jordy Clasie wil zo snel mogelijk terugkeren naar Nederland. De middenvelder hoopt het liefst weer bij Feyenoord te spelen. De oud-Feyenoorder is zelfs bereid om een groot deel van zijn salaris in te leveren om weer in De Kuip te mogen spelen. ''Het buitenland is gewoon niet iets voor ons, we werden er ongelukkig.''

Southampton betaalde in 2015 ruim tien miljoen euro voor Jordy Clasie. De Engelse club staat open voor een transfer, maar dan hoopt het een groot deel van de transfersom terug te verdienen. Dat kan een probleem zijn voor Feyenoord. ''Het transferbedrag kan inderdaad een probleem zijn, maar misschien verkoopt de club nog wat spelers,'' geeft Clasie aan in gesprek met Metro.

De 27-jarige Clasie heeft nog geen contact opgenomen met Feyenoord, maar technisch directeur Martin van Geel kan snel een telefoontje verwachten. ''Ik heb er alles voor over om weer gelukkig te worden.'' De middenvelder speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Club Brugge en kwam twintig wedstrijden in actie.

[readmore=47429]

[poll=368]

Lees meer over
De Kuip Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties