''Druk op Van Bronckhorst is logischerwijs afgenomen''

''Druk op Van Bronckhorst is logischerwijs afgenomen''

Feyenoord start vandaag met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Rotterdammers hebben zich tot nu toe rustig gehouden op de transfermarkt. De verwachting is dat na het WK de carrousel op gang komt en dan kan er worden gekeken of Feyenoord ook daadwerkelijk een kandidaat is voor de titel.

"Eigenlijk kunnen we pas op 1 september zeggen of Feyenoord daadwerkelijk mee gaat doen om de titel", zegt Feyenoord-watcher Arman Avsaroglu in gesprek met de NOS. "Momenteel is elke positie dubbel bezet, maar als bijvoorbeeld Nicolai Jørgensen, Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena vertrekken, dan komt de boel los. Het is afwachten."

"Na de winst van de KNVB-beker is de druk op Van Bronckhorst logischerwijs afgenomen", stelt Avsaroglu. "Als Feyenoord geen kampioen wordt, zal de club hem daar denk ik niet op afrekenen. Al zullen ze wel eisen dat de ploeg langer bovenin blijft meedoen.''

Feyenoord verwacht meer van de aanwinsten van vorig jaar: Sofyan Amrabat, Ridgeciano Haps, Jerry St. Juste, Jean-Paul Boëtius en Sam Larsson. "Zij gaan hun tweede seizoen in en zullen waarschijnlijk beter presteren. Ze zijn gewend aan de club, de aandacht en de druk. Dus ik ben er heilig van overtuigd dat zij het beter gaan doen dit jaar", vertelt Van Geel.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties