El Ahmadi en Amrabat verliezen opnieuw met Marokko

Karim El Ahmadi en Sofyan Amrabat beleven een teleurstellend WK in Rusland. De Marokkanen verloren de eerste wedstrijd tegen Iran in de blessuretijd. Ook tegen Portugal ging het mis. De tweede WK wedstrijd werd met 1-0 verloren van Portugal.

Cristiano Ronaldo was na vier minuten al de grote man bij Portugal. De superster van Real Madrid kopte een voorzet keihard binnen achter doelman Munir. Na het openingsdoelpunt kwam Marokko beter in de wedstrijd en creëerde het enkele kansen, maar had weinig geluk in de afrondingen.

Karim El Ahmadi werd in de 86ste minuut gewisseld. Sofyan Amrabat bleef op de bank. Door de nederlaag tegen Portugal is Marokko uitgeschakeld op het WK.