Van Geel zet voorlopig niet in op aantrekken Diks

Van Geel zet voorlopig niet in op aantrekken Diks

Het lijkt er niet op dat Kevin Diks ook volgend jaar speler van Feyenoord is. De verdediger werd afgelopen seizoen gehuurd van Fiorentina en maakte vooral in zijn laatste maanden als Feyenoorder indruk. De Rotterdammers zouden hem definitief willen overnemen, maar dat blijkt niet juist.

"Op dit moment denken we dat we die positie behoorlijk ingevuld hebben", zegt Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, tegen RTV Rijnmond. "Jeremiah St. Juste kan daar goed spelen, dat heeft hij afgelopen seizoen laten zien. Ik denk ook echt dat hij daar mogelijkheden heeft."

"Van Bart Nieuwkoop verwacht ik veel meer dan het afgelopen jaar en we hebben nog Lutsharel Geertruida, we kijken altijd in eerste instantie naar onze eigen jeugd en dat heeft ons geen windeieren gelegd. Maar moeten we toch iets doen, zien we dat gaandeweg de window wel."

De td van Feyenoord is niet bang voor een leegloop. Vooral rondom de WK-gangers zijn veel geruchten. "Het zijn allemaal spelers die langdurig vastliggen bij Feyenoord, dus we kunnen altijd onderhandelen. Maar het is inherent aan Feyenoord, aan Nederlandse clubs en eigenlijk alle clubs, dat er spelers vertrekken. Dat hoort erbij, daar zijn we op voorbereid. Als het gebeurt, dan hebben we onze schaduwlijst klaar."

Lees meer over
Bart Nieuwkoop
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties