Marokko met goed gevoel richting start WK; ook Jones wint

Marokko met goed gevoel richting start WK; ook Jones wint

Karim El Ahmadi en Sofyan Amrabat gaat met een goed gevoel richting het WK in Rusland. De Feyenoorders wonnen zaterdag met Marokko met 1-3 van Estland. Het Afrikaans land speelt vrijdag zijn eerste wedstrijd op het WK tegen Iran.

El Ahmadi begon tegen Estland in de basisopstelling en speelde ruim een uur mee. Amrabat kwam na 63 minuten als invaller binnen de lijnen. Hij verving zijn broer Nordin. Naast Iran speelt Marokko ook tegen Portugal en Spanje in de groepsfase.

Ook Jones wint generale repetitie
Brad Jones heeft ook de laatste wedstrijd voorafgaand aan de start van het WK gewonnen. De doelman van Feyenoord, die in de basisopstelling startte, won met Australië met 1-2 van Hongarije.

In de slotfase kwam werd de doelman in de problemen gebracht door een verkeerde terugspeelbal, waardoor de 1-1 viel. Niet viel later maakte Australië alsnog de 1-2. In de groepsfase van het WK speelt het team van Bert van Marwijk tegen Frankrijk, Denemarken en Peru.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties