Almere City FC neemt Hammouti over van Feyenoord

Almere City FC neemt Hammouti over van Feyenoord

Faris Hammouti speelt de komende twee jaar voor Almere City FC. De verdediger werd afgelopen anderhalf jaar al verhuurd aan de club uit de Jupiler League.

Faris Hammouti tekende in 2016 een contract voor twee jaar bij Feyenoord, maar wist nooit door te breken in De Kuip. Hij speelde geen wedstrijd in het eerste van de Rotterdammers. Hammouti maakt transfervrij de overstap.

''Ik ben ontzettend blij dat ik een tweejarig contract bij deze club kan tekenen. Almere City FC heeft altijd vertrouwen in mij gehad en dat voel ik nu nog steeds. Ik zie dit als een nieuwe stap in mijn carrière,'' laat Hammouti weten. ''Mede door blessures en interlands met Marokko heb ik het afgelopen seizoen lang niet alle wedstrijden gespeeld.''

''Mijn doel is dan ook om een vaste waarde te worden en belangrijk te zijn voor de ploeg. Almere City FC is een uitstekende club om mezelf verder te ontwikkelen. Veel spelers hebben hiervandaan uiteindelijk de stap hogerop gemaakt. Ik voel me hier goed op mijn plek en heb met veel mensen binnen de club een band opgebouwd. Dat waren voor mij belangrijke redenen om te blijven.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties