Legioen-leden dragen steentje bij aan faciliteiten 1908

woensdag 6 juni 2018 18:00 61.365 keer bekeken 316 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

​Alle Legioen-leden kunnen ook dit seizoen meebeslissen over een bestemming voor de gelden van Het Legioen. De drie mogelijke bestemmingen hebben allen te maken met de nieuwe trainingsaccommodatie 1908, waar Feyenoord 1 vanaf het komende seizoen gaat trainen. Het is vanaf nu mogelijk om te stemmen op een van de drie opties. 

 • Extra fitness-/krachtapparatuur
  Op het nieuwe trainingscomplex 1908 krijgt de selectie de beschikking over een nieuwe fitness-/oefenruimte. Om deze grotere ruimte optimaal te benutten, is extra apparatuur nodig.
   
 • Sauna en herstelbad
  Op de nieuwe trainingsaccommodatie is behalve ruimte voor een grotere fitness-/oefenruimte binnen het kleedkamerdeel ook ruimte gereserveerd voor een sauna en herstelbad, ter bevordering van het herstel van de spelers van Feyenoord 1.
   
 • Inrichting kleedkamer
  De inrichting van de kleedkamer op 1908 ziet er al strak uit, zo zagen ook de staf- en teamleden laatst tijdens een rondleiding over de trainingsaccommodatie, maar is nog niet helemaal ‘af’. Voor de laatste puntjes op de i (zoals onder andere wandtekeningen en beplanting) is een financiële bijdrage welkom.

 

Stem nu
Breng hier je stem uit op jouw favoriet! De optie die de meeste stemmen krijgt, zal met behulp van de gelden van Het Legioen worden aangeschaft. De stemming vindt plaats tot en met zondag 10 juni.

Realisatie overige opties
Feyenoord zal ook de twee opties die niet gekozen worden realiseren voor het eerste elftal. De club zal deze opties in dat geval op een andere wijze financieren. Alleen de door de Legioen-leden gekozen optie wordt gefinancierd via de gelden van Het Legioen, waarmee de officiële supportersclub zorgt voor een uitbreiding van de financiële mogelijkheden voor 1908.

Win een exclusieve rondleiding
Onder alle stemmers wordt een winnaar gekozen die samen met een kameraad aanwezig mag zijn bij de officiële opening van het nieuwe trainingscomplex. Dus stem nu en maak kans op een exclusieve rondleiding, waarbij je met eigen ogen kunt zien hoe Het Legioen heeft bijgedragen aan de bouw van de faciliteiten.

Legioen-lid worden?
Wil jij in de toekomst invloed hebben op belangrijke kwesties? Sluit je dan aan bij Het Legioen, laat je stem horen en beslis mee om samen Feyenoord sterker te maken.

Gerelateerd nieuws
316 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 127 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67415 leden - Op dit moment zijn 860 mensen actief, waarvan 232 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved