'Elia en Kongolo staan opnieuw voor een transfer'

dinsdag 5 juni 2018 12:20 123.700 keer bekeken 256 reacties Pro Shots

Eljero Elia en Terence Kongolo vertokken allebei één jaar geleden uit De Kuip. De twee Feyenoorders kunnen nu alweer een nieuwe transfer maken. Kongolo staat voor een vertrek bij AS Monaco. De Engelse club Huddersfield Town, waar hij de afgelopen maanden op huurbasis voor uitkwam, wil hem definitief overnemen. Elia staat in de belangstelling van Sampdoria en Atalanta.

Elia respecteert zijn contract bij Istanbul Başakşehir, maar staat open voor een nieuw avontuur. ''Het maakt niet uit waar ik naartoe ga, als ik maar in een voetballend team terechtkom. Of Basaksehir me laat gaan of niet, zie ik wel. Je wil altijd op een hoger niveau spelen. Het is niet leuk als je bij Basaksehir komt en je speelt voor vierduizend, zesduizend man. Maar dat wist ik van tevoren. Ik heb met mijn volle verstand voor drie jaar getekend. Ik heb gewoon voor zekerheid gekozen.''

AS Monaco kan na één jaar een flinke winst maken op Terence Kongolo. Huddersfield Town is in gesprek met zijn huidige werkgever. De vraagprijs is ongeveer twintig miljoen euro. De verdediger liet afgelopen weekend voor de camera van Telegraaf TV weten dat hij binnenkort in gesprek gaat met Monaco. De linkspoot wil alleen bij de Ligue 1-club blijven wanneer hem speelminuten worden toegezegd. Één jaar geleden vertrok Kongolo voor veertien miljoen euro uit De Kuip.

Gerelateerd nieuws
256 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 56 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66867 leden - Op dit moment zijn 849 mensen actief, waarvan 217 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved